Första Kittyträffen 2014

2014 är året då Kittyklubben firar 10 års jubileum och Umeå invigs som kulturhuvudstad, känns som det skulle kunna bli ett spännande Kittyår. Det blev absolut en spännande start, en annorlunda och överraskande Kittyträff där man passade på att fira en jubilar och då också bjudit in utomstående gäster. Förutom sång, tårta och paket så diskuterades bl.a. Kittyboken som denna gång var Nobelpristagaren Alice Munro’s Kärlek vänskap hat. Inte en bok som uppskattades av många Kittysar. Beskrivningar som seg, vardaglig, intetsägande och lågmäld blandades med några få beskrivande, detaljrik, uppskattad och fantastisk. Kitty-Anne bjöd på fantastisk middag i värsta födelsedags/Nobelmiddagstilen. En kväll som bjöd på många diskussioner, skratt  och tänkvärdheter och som höll på sent in natten.