Kittyträff i Skellefteå

Det är inte ofta Umeå-Kittysarna behöver besöka Skellefteå-Kittysarna, och kanske är det just därför det är så mycket om och men innan man lyckats ta sig i väg? Väl på plats en fantastiskt trevlig kväll hos Maria som även fick stå ut med att bli födelsedagsfirad i efterskott. Många och långa diskussioner med mer eller mindre allvarsamma ämnen. Boken för kvällen ”Allt jag önskar mig” upplevdes av det flesta som en lättsam och munter. Trots det så väcktes många tankar och det blev en intressant diskussion om pengars förmåga att göra en lycklig och det konsumtionssamhälle vi lever i i dag. Jorunn presenterade nästa månads bok som blev Alma-pristagaren Barbro Lindgrens bok ” Jättehemligt”. Med lite tur träffas då Kittyklubben på Pilgatan för att äta frukost och lyssna till författaren i egen hög person. Håll tummarna…