Höstterminens första Kittyträff

En ganska liten skara, men ack så laddade Kittysar träffades för diskutera boken Introvert av  Linus Jonkman. Boken fick relativt låga betyg, kanske för att man brottades med huru vida det var en faktabok, eller vetenskapligt bevisat. Men var fanns då källhänvisningen? Men också för att den så starkt och upprepande vill få oss att förstå vad det innebär att vara Introvert. Kan hända så hade de Kittysar med extroverta drag svårare att ta sig igenom boken, medan de som både fick bekräftat eller överraskande upptäckte att de var introvert uppskattade boken mer. Mest överraskande kanske diskussionen blev, för oj vad det diskuterades, egentligen från träffens början och in på småtimmarna, för introverta, extroverta och ambiverta har vi ju alla runt om kring oss. Sommarens bonusbok; Egenmäktigt förfarande-en kärleks historia fick höga betyg av de som läst den, om inte så blev man nog sugen på att göra det. Ytterligare en härlig Kittyträff är till ända och det dröjer inte länge tills vi ses igen…

image

image