Vi träffas och pratar om ”Nattfilm” hos Veronica.

Ännu en ny genre inom litteratur för Kittyklubben. Visst är det fantastiskt att det efter så många år finns så mycket oläst och outforskad litteratur. Att det var något helt nytt märktes, många inledde sina omdömen med ”annorlunda mot det jag tidigare läst”, ” konstigaste bok jag stött på”, ”vilken märklig bok”… Inte alla hade kommit sig igenom den relativt tjocka boken med liten text. Men diskussion blev det, mycket kring de olika vändningarna och handlingarna, huruvida de invävda artiklarna, webbsidorna och bonus materialet tillförde historien ytterligare en dimension. Summan av kardemumman blev att för vissa var detta en gräslig läsupplevelse och för andra bland de mest fascinerade man läst. Det måste ju ändå vara tanken och målet med en bokklubb, att utmanas, överraskas, berikas och att ha rätten att hissa eller dissa en bok.

Veronika bjöd på en trevlig Kittykväll med god mat och härlig skräckstämning med spindlar och svarta ljus på bordet. Kvällen till ära så var vår Uppsala-Kitty på besök, alltid uppskattat. Tyvärr var en liten Kitty sjuk så det blev inte riktigt full uppslutning denna kväll.